
>
Янчева, Марина Олександрівна.Інноваційні технології м`ясних продуктів [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій / М. О. Янчева, Т. С. Желєва ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2017. - 43 с. : табл., рис., схеми. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/53237 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 38-39. - Б. ц.
Ключові слова: м`ясні продукти -- мясные продукты -- переробка м'ясної сировини -- переработка мясного сырья -- вторинні м'ясні продукти -- вторичные мясные продукты -- продукція м'ясної галузі -- продукция мясной отрасли -- харчові добавки -- пищевые добавки --
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Янчева, Марина Олександрівна.
Ключові слова: м`ясні продукти -- мясные продукты -- переробка м'ясної сировини -- переработка мясного сырья -- вторинні м'ясні продукти -- вторичные мясные продукты -- продукція м'ясної галузі -- продукция мясной отрасли -- харчові добавки -- пищевые добавки --
Додаткові точки доступу:
Желєва, Тетяна Сергіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 184 |