
>
664.7
Т 38
Технологічні властивості зерна, борошна і тіста [Текст] : монографія / О. М. Сафонова [та ін.] ; під ред. О. М. Сафонової. - Харків : Віровець А. П. "Апостроф", 2012. - 250 с. : iл., табл. - Бібліогр.: с. 208-249. - ISBN 978-966-2579-74-1
Ключові слова: підвищення ефективності -- повышение эффективности -- борошняна сировина -- мучное сырье -- хлібопекарські вироби -- хлебопекарные изделия -- сепарування зерна -- сепарирования зерна -- борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- оцінка якості -- оценка качества -- формування структури тіста -- формирование структуры теста --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Камбулова, Юлія Вікторівна
Перцевий, Федір Всеволодович
Лисюк, Галина Михайлівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Сафонова, Ольга Миколаївна\під ред.\
Т 38
УДК | |
664.7 |
Ключові слова: підвищення ефективності -- повышение эффективности -- борошняна сировина -- мучное сырье -- хлібопекарські вироби -- хлебопекарные изделия -- сепарування зерна -- сепарирования зерна -- борошняні кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- оцінка якості -- оценка качества -- формування структури тіста -- формирование структуры теста --
Додаткові точки доступу:
Сафонова, Ольга Миколаївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Гавриш, Тетяна Володимирівна
Камбулова, Юлія Вікторівна
Перцевий, Федір Всеволодович
Лисюк, Галина Михайлівна
Чорна, Ніна Вікторівна
Сафонова, Ольга Миколаївна\під ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 357259 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 357260 361470 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 360940 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів. Технологія цукрового виробництва | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія борошномельних виробництв | 7 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|