
>
Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для практ. занять для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], 2022. - 56 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35252 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 24-25
Зміст: >
Загальна характеристика компонентів харчування як основних харчових речовин
Культура харчових раціонів та теорії харчування
Гастрономічна культура як психологічна сфера життя людини: духовні та емоційні складові культури харчування
Емоційне сприйняття їжі – основа формування оцінки якості. Основні показники якості, органолептична оцінка
Культура споживання: застільний етикет, правила поведінки за столом, культура діалогу
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Загальна характеристика компонентів харчування як основних харчових речовин
Культура харчових раціонів та теорії харчування
Гастрономічна культура як психологічна сфера життя людини: духовні та емоційні складові культури харчування
Емоційне сприйняття їжі – основа формування оцінки якості. Основні показники якості, органолептична оцінка
Культура споживання: застільний етикет, правила поведінки за столом, культура діалогу
Додаткові точки доступу:
Радченко, Анна Едуардівна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 207 |