Гастрономічна культура як засіб комунікацій [Електронний ресурс] : метод. рек. та завдання для практ. занять для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форми навчання / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад. А. Е. Радченко. - Харків : [б. в.], . - 56 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35252 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 24-25

Зміст:
Загальна характеристика компонентів харчування як основних харчових речовин
Культура харчових раціонів та теорії харчування
Гастрономічна культура як психологічна сфера життя людини: духовні та емоційні складові культури харчування
Емоційне сприйняття їжі – основа формування оцінки якості. Основні показники якості, органолептична оцінка
Культура споживання: застільний етикет, правила поведінки за столом, культура діалогу
Додаткові точки доступу: