637.13(02.064)
Д 27
.
Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, . - 208 с. : граф., табл. - ISBN 978-966-637-616-2

Зміст:
Хімічний склад та харчова цінність білково-вуглеводної молочної сировини
Мембранні процеси розділення
Сучасні процеси ультрафільтраційної обробки харчових рідин та обладнання для їх реалізації
Дослідженя ультрафільтраційних мембран типу ГР
Дослідження процесових аспектів ультрафільтраційної обробки сколотин
Розробка промислових установок для ультрафільтраційного концентрування біологічних рідин
Дослідження фізико-хімічних характеристик та технологічних властивостей продуктів УФ обробки білково-вуглеводної молочної сировини з метою застосування в технологіях виробництва морозива
Нові технології виробництва та показники якості продуктів харчування з використанням УФ похідних знежиреного молока
Використання напівфабрикатів на основі УФ похідних білково-вуглеводної молочної сировини у технологіях продукції ресторанного господарства
УДК
637.13(02.064)
542.816(02.064)
544.725.7(02.064)

Ключові слова: переробка -- переработка -- молочна сировина -- молочное сырьё --
Анотація:
У монографії розглянуті питання вдосконалення процесів переробки білково-вуглеводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства шляхом застосування мембранних технологій.
Додаткові точки доступу: