
>
637.13(02.064)
Д 27
Дейниченко, Григорій Вікторович.Ультрафільтраційні процеси та технології раціональної переробки білково-вуглеводної молочної сировини [Текст] : монографія / Г. В. Дейниченко, З. О. Мазняк, І. В. Золотухіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Факт, 2008. - 208 с. : граф., табл. - ISBN 978-966-637-616-2
Зміст: >
Хімічний склад та харчова цінність білково-вуглеводної молочної сировини
Мембранні процеси розділення
Сучасні процеси ультрафільтраційної обробки харчових рідин та обладнання для їх реалізації
Дослідженя ультрафільтраційних мембран типу ГР
Дослідження процесових аспектів ультрафільтраційної обробки сколотин
Розробка промислових установок для ультрафільтраційного концентрування біологічних рідин
Дослідження фізико-хімічних характеристик та технологічних властивостей продуктів УФ обробки білково-вуглеводної молочної сировини з метою застосування в технологіях виробництва морозива
Нові технології виробництва та показники якості продуктів харчування з використанням УФ похідних знежиреного молока
Використання напівфабрикатів на основі УФ похідних білково-вуглеводної молочної сировини у технологіях продукції ресторанного господарства
Ключові слова: переробка -- переработка -- молочна сировина -- молочное сырьё --
Анотація:
У монографії розглянуті питання вдосконалення процесів переробки білково-вуглеводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства шляхом застосування мембранних технологій.
Додаткові точки доступу:
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Д 27
Дейниченко, Григорій Вікторович.
Хімічний склад та харчова цінність білково-вуглеводної молочної сировини
Мембранні процеси розділення
Сучасні процеси ультрафільтраційної обробки харчових рідин та обладнання для їх реалізації
Дослідженя ультрафільтраційних мембран типу ГР
Дослідження процесових аспектів ультрафільтраційної обробки сколотин
Розробка промислових установок для ультрафільтраційного концентрування біологічних рідин
Дослідження фізико-хімічних характеристик та технологічних властивостей продуктів УФ обробки білково-вуглеводної молочної сировини з метою застосування в технологіях виробництва морозива
Нові технології виробництва та показники якості продуктів харчування з використанням УФ похідних знежиреного молока
Використання напівфабрикатів на основі УФ похідних білково-вуглеводної молочної сировини у технологіях продукції ресторанного господарства
УДК | |
637.13(02.064) | |
542.816(02.064) | |
544.725.7(02.064) |
Ключові слова: переробка -- переработка -- молочна сировина -- молочное сырьё --
Анотація:
У монографії розглянуті питання вдосконалення процесів переробки білково-вуглеводної молочної сировини на підприємствах молочної промисловості та в закладах ресторанного господарства шляхом застосування мембранних технологій.
Додаткові точки доступу:
Мазняк, Захар Олександрович
Золотухіна, Інна Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 5 | 5 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 2 | 2 |
4 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 40 | 40 |
5 | дар | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 347662 347711 349838 351569 354121 |
2 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 356212 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 364993 364994 |
4 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-215382 Х-215662 Х-215663 Х-215664 Х-215665 Х-215669 Х-215672 Х-215934 Х-215948 Х-216291 Х-216329 Х-216984 Х-216985 Х-216986 Х-216987 Х-216988 Х-218662 Х-219454 Х-219455 Х-219480 Х-222097 Х-222199 Х-222204 Х-222207 Х-222209 Х-225020 Х-225152 Х-225195 Х-226289 Х-226396 Х-226444 Х-226463 Х-229422 Х-230469 Х-230595 Х-к.3700/2 Х-к.3700/2 Х-к.3700/2 Х-к.3700/2 Х-к.3700/2 |
5 | дар | Х-220282 Х-221459 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|