
>
Основи технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказ. до лаборатор. занять для студ. спец. 181 Харчові технології СВО бакалавр ден. та заоч. форм навчання. Розділ 3. Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад.: К. Р. Касабова [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2018. - 33 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/7324 (Репозітарій)
Ключові слова: ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- харчові технології -- пищевые технологии -- технологія галузі -- технология отрасли -- харчова продукція -- пищевая продукция --
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна\уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- харчові технології -- пищевые технологии -- технологія галузі -- технология отрасли -- харчова продукція -- пищевая продукция --
Додаткові точки доступу:
Касабова, Катерина Рубенівна\уклад.\
Гревцева, Наталя Вячеславівна\уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\уклад.\
Шматченко, Наталя Василівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозітарій | |
2 | Електронний ресурс | 171 |