Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], . - 134 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35370 (Репозиторій). - Библиогр.: с. 133. - Б. ц.

Ключові слова: звітність у галузі -- отчетность в отрасли -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- харчові технології -- пищевые технолгии -- технології хліба -- технологии хлеба -- харчоконцентрат -- пищеконцентрат -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу: