
>
Технологічні розрахунки та звітність у галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: М. В. Артамонова, О. Г. Шидакова-Каменюка. - Харків : [б. в.], 2022. - 134 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35370 (Репозиторій). - Библиогр.: с. 133. - Б. ц.
Ключові слова: звітність у галузі -- отчетность в отрасли -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- харчові технології -- пищевые технолгии -- технології хліба -- технологии хлеба -- харчоконцентрат -- пищеконцентрат -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: звітність у галузі -- отчетность в отрасли -- технологічні розрахунки -- технологические расчеты -- харчові технології -- пищевые технолгии -- технології хліба -- технологии хлеба -- харчоконцентрат -- пищеконцентрат -- переробні виробництва -- перерабатывающие производства -- харчові виробництва -- пищевые производства -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Артамонова, Майя Володимирівна\авт.-уклад.\
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 56 |