Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова, С. Г. Олійник. - Харків : [б. в.], . - 21 с. : табл. - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.

Ключові слова: курсова робота -- курсовая работа -- вимоги до оформлення курсової роботи -- требования к оформлению курсовой работы -- магістр -- магистр --
Анотація:
Методичні вказівки підготовлено згідно з навчальною програмою дисципліни “Інноваційні технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів”. Тематикою курсових робіт охоплено основні теми курсу. Наведено також орієнтовні плани курсових робіт, вимоги до оформлення, список рекомендованої літератури.
Додаткові точки доступу: