
>
Погарська, Вікторія Вадимівна.Хімія і технологія сировини. Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум : навч. посібник для студ. спец. 181 Харчові технології та інженерія. Ч 1. Харчові технології переробки молока / В. В. Погарська, Р. Ю. Павлюк, Н. П. Максимова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2016. - 76 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7067 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці розд. - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Погарська, Вікторія Вадимівна.
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна
Максимова, Надія Пилипівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 565 |
2 | Репозитарій |