
>
Технології галузі [Електронний ресурс] : метод. вказівки з орг. і викон. курсового проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заочн. форм навчання спец. 181 Харчові технології освітньо-проф. програми Технології харчових продуктів тваринного походження / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад. В. А. Большакова. - Харків : [б. в.], 2023. - 32 с. : табл. + дод. 15-27 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/55852 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 16. - Б. ц.
Ключові слова: технології галузі -- технология отрасли -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождение -- курсовий проект -- курсовой проэкт --
Анотація:
Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить опис основних структурних елементів курсового проекту (мета, перелік завдань, які потрібно вирішити під час написання курсового проекту), приклад змісту роботу з описом вимог до кожного розділу, приклади рекомендованої тематики, приклади графічних матеріалів, список літератури. Представлена інформація про організацію роботи над курсовим проектом. В методичних рекомендаціях освітлено питання оформлення курсового проекту. Представлено детально прописану систему захисту та оцінювання роботи.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: технології галузі -- технология отрасли -- харчові технології -- пищевые технологии -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождение -- курсовий проект -- курсовой проэкт --
Анотація:
Методичні вказівки з організації і виконання курсового проекту з дисципліни «Технології галузі» призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології харчових продуктів тваринного походження». Навчальне видання містить опис основних структурних елементів курсового проекту (мета, перелік завдань, які потрібно вирішити під час написання курсового проекту), приклад змісту роботу з описом вимог до кожного розділу, приклади рекомендованої тематики, приклади графічних матеріалів, список літератури. Представлена інформація про організацію роботи над курсовим проектом. В методичних рекомендаціях освітлено питання оформлення курсового проекту. Представлено детально прописану систему захисту та оцінювання роботи.
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 215 |