
>
664(075)
Т 38
Технологічне забезпечення якості харчової продукції [Текст] : навч. посібник. Т. 2. Сертифікація та контроль якості харчових продуктів. Практичний розділ / Харків. держ. акад. технології та орг. харчування. - Харків : ХДАТОХ, 2000. - 148 с.
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Т 38
УДК | |
664(075) |
Харків. держ. акад. технології та орг. харчування
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 329590 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Методи контролю продукції харчових виробництв | 6 |
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технічний аудит і сертифікація ОПХВ | 8 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Технічний аудит і сертифікація ОПХВ | 8 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Контроль якості та безпеки зерна та зернопродуктів | 8 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Управління якістю продукції зернопереробних виробництв | 10 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|