
>
641/642(06)
П 81
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; відпов. ред. О. І. Черевко. - Харків : ХДУХТ, 2007. - 314 с. : табл.
Зміст: >
Нові технології продуктів харчування
Обладнання харчових виробництв
Підвищення якості харчових продуктів
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування
Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
Анотація:
Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\відпов. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
П 81
Нові технології продуктів харчування
Обладнання харчових виробництв
Підвищення якості харчових продуктів
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування
Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
УДК | |
641/642(06) |
Анотація:
Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\відпов. ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 349484 |
2 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-ро-619/4 Х-ро-619/6 Х-ро-619/8 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|