641/642(06)
П 81
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; відпов. ред. О. І. Черевко. - Харків : ХДУХТ, . - 314 с. : табл.

Зміст:
Нові технології продуктів харчування
Обладнання харчових виробництв
Підвищення якості харчових продуктів
Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження якості продуктів харчування
Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
УДК
641/642(06)

Анотація:
Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Додаткові точки доступу: