664.002.2
П 78
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доп. : у 4 ч. (м. Харків, 19 трав. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2011 - .
Ч. 4, секції 12-16 / за ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов. - 2011. - 122 с. - ISBN 978-966-405-207-5

Зміст:
Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки
Маркетинг
Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі
Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
УДК
664.002.2
Додаткові точки доступу:




Экз-ры полностью 664.002.2/П 78-641319
Имеются экземпляры в отделах: