
>
664.002.2
П 78
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доп. : у 4 ч. (м. Харків, 19 трав. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2011 - .
Ч. 4, секції 12-16 / за ред.: О. І. Черевко, Л. М. Янчева, В. М. Михайлов. - 2011. - 122 с. - ISBN 978-966-405-207-5
Зміст: >
Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки
Маркетинг
Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі
Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Янчева, Ліана Миколаївна\за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>Экз-ры полностью 664.002.2/П 78-641319
Имеются экземпляры в отделах:
П 78
Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. : тези доп. : у 4 ч. (м. Харків, 19 трав. 2011 р.) / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Вид-во ХДУХТ, 2011 - .
Економіко-теоретичні та правові проблеми функціонування мережної економіки
Маркетинг
Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес
Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі
Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
УДК | |
664.002.2 |
Черевко, Олександр Іванович\за ред.\
Янчева, Ліана Миколаївна\за ред.\
Михайлов, Валерій Михайлович\за ред.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
>
Имеются экземпляры в отделах:
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | ч.з. оиф | 349804 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 3 |
2 | 34 | Туризм (242) | Технологія та організація ресторанного господарства | 4 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 6 |