
>
Основи фізіології та гігієни харчування [Електронний ресурс] : візуальне супроводження курсу для студ. спец. 081 Харчові технології. Розд. 1. Основи фізіології харчування / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. В. Дуденко, Л. Ф. Павлоцька. - Харків : [б. в.], 2017. - 126 с. : фот. кол., табл. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4108 (Репозітарій). - Б. ц.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна\уклад.\
Павлоцька, Лариса Федірівна\уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Додаткові точки доступу:
Дуденко, Ніна Василівна\уклад.\
Павлоцька, Лариса Федірівна\уклад.\
Харків. держ. зоовет. акад.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 72 |
2 | Репозітарій |