.
Діджиталізація в ресторанній індустрії [Електронний ресурс] : корот. конспект лекцій для студентів спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології в ресторанній індустрії, ден. та заоч. форми навчання / О. В. Котляр, О. Ю. Нагорний, А. М. Діхтярь ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 25 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35255 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 24

Ключові слова: інформаційні технології -- информационные технологии -- цифровізація ресторанів -- цифровизация ресторанов -- автоматизація доставки їжі -- автоматизация доставки еды -- роботизація -- роботизация -- онлайн-замовлення -- онлайн-заказы -- термінали -- терминалы -- друк продуктів харчування -- печать продуктов питания --
Додаткові точки доступу: