>
Технологія молока та молочних продуктів з елементам НАССР [Електронний ресурс] : навч. посібник / М. П. Головко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2021. - 304 с. : табл., рис. - URL: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/33891 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 275-276. - ISBN 978-966-2678-71-0
Ключові слова: продукти тваринництва -- продукты животноводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- технологія -- технология -- молочна промисловість -- молочная промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- інженерія -- инженерия --
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Власенко, Ірина Георгіївна
Семко, Тетяна Василівна
Ключові слова: продукти тваринництва -- продукты животноводства -- продукція тваринництва -- продукция животноводства -- молоко -- молочні продукти -- молочные продукты -- технологія -- технология -- молочна промисловість -- молочная промышленность -- харчові технології -- пищевые технологии -- інженерія -- инженерия --
Додаткові точки доступу:
Головко, Микола Павлович
Головко, Тетяна Миколаївна
Власенко, Ірина Георгіївна
Семко, Тетяна Василівна
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Репозиторій | |
| 2 | Електронний ресурс | 229 |