637.5/.6(075.8)
М 24
.
Технологія продуктів забою тварин [Текст] : підручник / А. Я. Маньковський, Т. А. Антонюк. - Київ : Агроосвіта, . - 336 с. - Бібліогр.: с. 332. - ISBN 978-966-2007-79-4

Зміст:
Реалізація худоби та птиці на м'ясопереробні підприємства
Переробка забійних тварин і птиці
Товарне оцінювання якості туш тварин та їх сортовий розруб
Ветеринарно-санітарне оцінювання продуктів забою тварин і птиці
Склад та властивості м'яса
Вплив спадкових та паратипових факторів на формування та якісні показники м'яса
Дозрівання м'яса
Мікробіологічне псування м'яса за несприятливих умов зберігання
Консервування м'яса
Первинна обробка продуктів забою тварин
Оцінювання якісних показників м'яса
УДК
637.5/.6(075.8)
636.09(075.8)

Ключові слова: мясо -- м´ясо -- качество мяса -- якість м´яса -- производство мяса -- виробництво м´яса --
Додаткові точки доступу: