
>
664.6(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах 2-4 рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, 2012. - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22
Ключові слова: хлібопекарське виробництво -- хлебопекарское производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- харчові концентрати -- пищевые концентраты --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В.\авт.-уклад.\
Віннов, О. С.\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
З-14
УДК | |
664.6(073) |
Ключові слова: хлібопекарське виробництво -- хлебопекарское производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- харчові концентрати -- пищевые концентраты --
Додаткові точки доступу:
Гавриш, Тетяна Володимирівна\авт.-уклад.\
Сафонова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Баль-Прилипко, Л. В.\авт.-уклад.\
Віннов, О. С.\авт.-уклад.\
Наук.-метод. центр інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. "Агроосвіта"
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 1 | 1 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
3 | ч.з. оиф | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | б/н |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н б/н |
3 | ч.з. оиф | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Харчові технології. Технологія хліба + Технологія цукрового виробництва | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|