664.6(073)
З-14
Загальні технології харчової промисловості. Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів (складова частина) [Текст] : прогр. навч. дисц. для підгот. фахівців ОКР "бакалавр" напряму 6.051701 "Харчові технології та інженерія" у вищ. навч. закладах 2-4 рівнів акредитації / НМЦ інформ.-аналіт. забезп. діяльності вищ. навч. закл. ”Агроосвіта” ; авт.-уклад.: Т. В. Гавриш [та ін.]. - Київ : Агроосвіта, . - 22 с. - Бібліогр.: с. 21-22

УДК
664.6(073)

Ключові слова: хлібопекарське виробництво -- хлебопекарское производство -- макаронне виробництво -- макаронное производство -- кондитерське виробництво -- кондитерское производство -- харчові концентрати -- пищевые концентраты --
Додаткові точки доступу: