664(075.8)
З-14
Загальна технологія харчових виробництв [Текст] : навч. посібник / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 497 с. - ISBN 978-966-405-406-2 : 60.35 грн.

УДК
664(075.8)

Ключові слова: харчова промисловість -- пищевая промышленность -- обробка харчової сировини -- обработка пищевого сырья -- процеси харчових виробництв -- процессы пищевых производств -- технологія харчових виробництв -- технология пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продукти харчування -- продукты питания -- якість продуктів -- качество продуктов -- 3333 --
Анотація:
Розглянуто загальні методи обробки харчової сировини, наукові основи технології харчових виробництв, технологію виробництва окремих харчових продуктів. Особливу увагу приділено висвітленню механізмів впливу окремих технологічних параметрів процесів виробництва на формування якості кінцевого продукту харчування
Додаткові точки доступу: