>
Аксьонова, Олена Федорівна.Харчова хімія [Електронний ресурс] : розд. 1 : метод. вказівки до самостістої підгот. та виконання лаб. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології. Ч. 2. Основи хімічного аналізу харчових систем / О. Ф. Аксьонова, І. С. Пілюгіна, Н. В. Мурликіна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2021. - 75 с. : табл. - URL: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4182 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 75. - Б. ц.
Зміст: >
Правила поведінки та порядок роботи в хімічній лабораторії
Реактиви, посуд та обладнання хімічної лабораторії
Якісний хімічний аналіз катіонів та аніонів
Титриметричний аналіз
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Аксьонова, Олена Федорівна.
Правила поведінки та порядок роботи в хімічній лабораторії
Реактиви, посуд та обладнання хімічної лабораторії
Якісний хімічний аналіз катіонів та аніонів
Титриметричний аналіз
Додаткові точки доступу:
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|---|---|
| 1 | Електронний ресурс | 304 |
| 2 | Репозітарій |