
>
664.641.016(076)
В 42
Визначення якості борошна та розрахунок складу помольних сумішей [Текст] : практикум / О. В. Богомолов [та ін.] ; Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка. - Харків : Міська друкарня, 2021. - 138 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 134-136 (30 назв). - ISBN 978-617-619-248-0
Зміст: >
Вивчення будови зернівки пшениці та жита
Визначення вологості борошна
Визначення зольності борошна
Визначення крупності помелу борошна
Визначення органолептичних показників якості борошна
Визначення білості борошна
Визначення кількості клейковини
Визначення якості клейковини
Розрахунок складу двокомпонентної помольної суміші
Розрахунок складу багатокомпонентної помольної суміші
Ключові слова: зерно -- пшениця -- пшеница -- жито -- рожь -- будова зерна -- строение зерна -- вологість борошна -- влажность зерна -- білість борошна -- белость зерна -- якість борошна -- качество зерна -- помел -- помол -- клейковина -- органолептичні показники -- органолептические показатели --
Анотація:
У практикумі представлено поняття й методики визначення основних показників якості борошна та обладнання, що використовуються при проведенні цих робіт, а також наведено методики складання багатокомпонентних помольних сумішей різними способами. Практикум призначено для спеціалістів елеваторних та борошномельних підприємств при визначенні якості борошна, а також для студентів, що навчаються за спеціальністю 133 галузеве машинобудування при вивченні дисципліни «Організація технологічних процесів борошномельного виробництва», а також споріднених спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Шерстюк, Валерій Сергійович
Гарник, Людмила Петрівна
Гурський, Петро Васильович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
В 42
Вивчення будови зернівки пшениці та жита
Визначення вологості борошна
Визначення зольності борошна
Визначення крупності помелу борошна
Визначення органолептичних показників якості борошна
Визначення білості борошна
Визначення кількості клейковини
Визначення якості клейковини
Розрахунок складу двокомпонентної помольної суміші
Розрахунок складу багатокомпонентної помольної суміші
УДК | |
664.641.016(076) |
Ключові слова: зерно -- пшениця -- пшеница -- жито -- рожь -- будова зерна -- строение зерна -- вологість борошна -- влажность зерна -- білість борошна -- белость зерна -- якість борошна -- качество зерна -- помел -- помол -- клейковина -- органолептичні показники -- органолептические показатели --
Анотація:
У практикумі представлено поняття й методики визначення основних показників якості борошна та обладнання, що використовуються при проведенні цих робіт, а також наведено методики складання багатокомпонентних помольних сумішей різними способами. Практикум призначено для спеціалістів елеваторних та борошномельних підприємств при визначенні якості борошна, а також для студентів, що навчаються за спеціальністю 133 галузеве машинобудування при вивченні дисципліни «Організація технологічних процесів борошномельного виробництва», а також споріднених спеціальностей.
Додаткові точки доступу:
Богомолов, Олексій Васильович
Шерстюк, Валерій Сергійович
Гарник, Людмила Петрівна
Гурський, Петро Васильович
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 2 | 2 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 6 | 6 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 0000075 0000076 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001628 0001629 0001630 0001631 0001632 0001633 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Організація технологічних процесів ПХВ | 3 |
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Організація технологічних процесів ПХВ | 4 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Організація технологічних процесів ПХВ | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|