Сучасні ресторанні концепції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни студентам другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. - Харків : [б. в.], . - 28 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35264 (Репозитарій)

Ключові слова: ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные --
Додаткові точки доступу: