
>
Сучасні ресторанні концепції [Електронний ресурс] : метод. вказівки до самост. вивчення дисципліни студентам другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: С. С. Андрєєва, Є. П. Пивоваров. - Харків : [б. в.], 2022. - 28 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35264 (Репозитарій)
Ключові слова: ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные --
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- fast food -- кафе -- бари -- бары -- кав’ярні -- кофейни -- їдальні -- столовые -- буфети -- буфеты -- кулінарні цехи -- кулинарные цехи -- спеціалізовані -- специализированные --
Додаткові точки доступу:
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Пивоваров, Євген Павлович\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 233 |