.
Грибівництво [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання за спец. 203 Садівництво, плодоовочівництво та виноградарство / Г. І. Яровий, В. П. Сєвідов ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 59 с. : табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/50005 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 57-58. - Б. ц.

Ключові слова: їстівні гриби -- съедобные грибы -- культивовані гриби -- культивированные грибы -- макроміцети -- макромицеты -- грибівництво -- грибоводство --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Грибівництво» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. У курсі лекцій висвітлені теоретичні аспекти стан і економічні перспективи культивування грибів у різних регіонах України. Проаналізовані біологічні особливості культивованих грибів і їх вплив на процеси вирощування. Призначено для здобувачів агрономічних спеціальностей закладів вищої освіти, аспірантів, викладачів, наукових і практичних працівників.
Додаткові точки доступу: