
>
640.43(075.8)
Е 40
Економіка ресторанного господарства [Текст] : навч. посібник / Н. О. Власова [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ книг, 2013. - 389 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 385-388 (56 назв). - ISBN 978-966-2678-14-7
Зміст: >
Ресторанне господарство системі ринкових відносин
Виробництво продукції та товарооборот у сфері ресторанного господарства
Сировинні та товарні ресурси, їх значення та формування у сфері ресторанного господарства
Технічний потенціал підприємств ресторанного господарства
Кадровий потенціал підприємств ресторанного господарства
Витрати підприємств ресторанного господарства
Доходи та прибуток суб'єктів підприємницької діяльності у системі ресторанного господарства
Бізнес-планування у сфері ресторанного господарства
Ключові слова: форми торгівлі -- формы торговли -- товарооборот -- потенціал торгівлі -- потенциал торговли -- витрати підприємств торгівлі -- расходы предприятий торговли -- доходи підприємств торгівлі -- доходы предприятий торговли -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- бізнес-планування -- бизнес-планирование -- інвестування підприємств торгівлі -- инвестирование предприятий торговли --
Анотація:
У навчальному посібнику системно розглянуто економічні питання щодо сутності та особливостей розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин та інноваційних змін у технологіях виробництва кулінарної продукції та управління окремими підприємствами. Визначено основні зовнішні та внутрішні механізми функціонування різноманітних суб'єктів господарювання в ринковій економіці. Наведено методичні підходи до планування поточної діяльності та обгрунтування бізнес-планів розвитку підприємств ресторанного господарств. Навчальний посібник призначений для студентів спеціальностей «Технологія харчування у ресторанному бізнесі», «Готельна та ресторанна справа», а також буде корисним для спеціалістів та підприємців у сфері ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Власова, Наталія Олексіївна
Краснокутська, Наталія Станіславівна
Круглова, Олена Анатоліївна
Мілаш, Інна Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Е 40
Ресторанне господарство системі ринкових відносин
Виробництво продукції та товарооборот у сфері ресторанного господарства
Сировинні та товарні ресурси, їх значення та формування у сфері ресторанного господарства
Технічний потенціал підприємств ресторанного господарства
Кадровий потенціал підприємств ресторанного господарства
Витрати підприємств ресторанного господарства
Доходи та прибуток суб'єктів підприємницької діяльності у системі ресторанного господарства
Бізнес-планування у сфері ресторанного господарства
УДК | |
640.43(075.8) | |
658(075.8) |
Ключові слова: форми торгівлі -- формы торговли -- товарооборот -- потенціал торгівлі -- потенциал торговли -- витрати підприємств торгівлі -- расходы предприятий торговли -- доходи підприємств торгівлі -- доходы предприятий торговли -- конкурентоспроможність -- конкурентоспособность -- бізнес-планування -- бизнес-планирование -- інвестування підприємств торгівлі -- инвестирование предприятий торговли --
Анотація:
У навчальному посібнику системно розглянуто економічні питання щодо сутності та особливостей розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин та інноваційних змін у технологіях виробництва кулінарної продукції та управління окремими підприємствами. Визначено основні зовнішні та внутрішні механізми функціонування різноманітних суб'єктів господарювання в ринковій економіці. Наведено методичні підходи до планування поточної діяльності та обгрунтування бізнес-планів розвитку підприємств ресторанного господарств. Навчальний посібник призначений для студентів спеціальностей «Технологія харчування у ресторанному бізнесі», «Готельна та ресторанна справа», а також буде корисним для спеціалістів та підприємців у сфері ресторанного господарства.
Додаткові точки доступу:
Власова, Наталія Олексіївна
Краснокутська, Наталія Станіславівна
Круглова, Олена Анатоліївна
Мілаш, Інна Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 100 | 100 |
4 | дар | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 364530 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001394 |
3 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-225723 Х-225724 Х-225725 Х-225726 Х-225727 Х-225728 Х-225729 Х-225730 Х-225731 Х-225732 Х-225733 Х-225734 Х-225735 Х-225736 Х-225737 Х-225738 Х-225739 Х-225740 Х-225741 Х-225742 Х-225743 Х-225744 Х-225745 Х-225746 Х-225747 Х-225748 Х-225749 Х-225750 Х-225751 Х-225752 Х-225753 Х-225754 Х-225755 Х-225756 Х-225757 Х-225758 Х-225759 Х-225760 Х-225761 Х-225762 Х-225763 Х-225764 Х-225765 Х-225766 Х-225767 Х-225768 Х-225769 Х-225770 Х-225771 Х-225772 Х-225773 Х-225774 Х-225775 Х-225776 Х-225777 Х-225778 Х-225779 Х-225780 Х-225781 Х-225782 Х-225783 Х-225784 Х-225785 Х-225786 Х-225787 Х-225788 Х-225789 Х-225790 Х-225791 Х-225792 Х-225793 Х-225794 Х-225795 Х-225796 Х-225797 Х-225798 Х-225799 Х-225800 Х-225801 Х-225802 Х-225803 Х-225804 Х-225805 Х-225806 Х-225807 Х-225808 Х-225809 Х-225810 Х-225811 Х-225812 Х-225813 Х-225814 Х-225815 Х-225816 Х-225817 Х-225818 Х-225819 Х-225821 Х-225825 Х-229269 |
4 | дар | Х-233501 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | Аспірантура | Економіка (051) | Економіка | 2 |
2 | Аспірантура | Менеджмент (073) | Економіка | 2 |
3 | Аспірантура | Прикладна механіка (131) | Економіка | 2 |
4 | Аспірантура | 132 | Економіка | 2 |
5 | Аспірантура | Галузеве машинобудування (133) | Економіка | 2 |
6 | Аспірантура | Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка (141) | Економіка | 2 |
7 | Аспірантура | Біомедична інженерія (163) | Економіка | 2 |
8 | Аспірантура | Транспортні технології (275) | Економіка | 2 |
9 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 4 |
10 | 34 | Маркетинг (075) | Економіка підприємства | 4 |
11 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 4 |
12 | 34 | Маркетинг (075) | Економіка підприємства | 4 |
13 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 5 |
14 | 34 | Облік і опадаткування (071) | Економіка підприємства | 5 |
15 | 34 | Менеджмент (073) | Економіка підприємства | 5 |
16 | 34 | Публічне управління та адміністрування (281) | Економіка підприємства | 5 |
17 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 5 |
18 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 5 |
19 | 34 | Облік і опадаткування (071) | Економіка підприємства | 5 |
20 | 34 | Менеджмент (073) | Економіка підприємства | 5 |
21 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 5 |
22 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 6 |
23 | 34 | Економіка (051) | Економіка підприємства | 6 |
24 | Аспірантура | Економіка (051) | Економіка | 7 |
25 | Аспірантура | Менеджмент (073) | Економіка | 7 |
26 | 31 | 6.050202 | Економіка | 7 |
27 | 34 | Публічне управління та адміністрування (281) | Економіка підприємства | 7 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|