
>
Давидова, Ірина Олегівна.Чинники успішного працевлаштування за фахом [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів напряму підгот.: 0305 Економіка та підприємництво / І. О. Давидова ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 100 с. - Бібліогр.: с. 98-101 (34 назви)
Ключові слова: працевлаштування -- трудоустройство -- ринок праці -- рынок труда -- фахівець -- специалист -- центр зайнятості -- центр занятости --
Анотація:
Навчально-методичний посібник укладений відповідно до програми курсу «Чинники успішного працевлаштування за фахом», охоплює комплекс навчально-методичного забезпечення, необхідного для самостійного вивчення дисципліни та містить блок навчального матеріалу з курсу, запитання для контролю рівня засвоєння матеріалу, навчальні схеми, тестовий тренінг, список рекомендованих джерел. Зазначені методичні матеріали дозволяють закріпити вивчений матеріал, поглибити свої знання та більш ґрунтовно підійти до опрацювання програми курсу. Навчально-методичний посібник призначений для самостійного вивчення дисципліни та підготовки фахівців з освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст», «магістр» напряму підготовки: 0305 «економіка та підприємництво».
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Давидова, Ірина Олегівна.
Ключові слова: працевлаштування -- трудоустройство -- ринок праці -- рынок труда -- фахівець -- специалист -- центр зайнятості -- центр занятости --
Анотація:
Навчально-методичний посібник укладений відповідно до програми курсу «Чинники успішного працевлаштування за фахом», охоплює комплекс навчально-методичного забезпечення, необхідного для самостійного вивчення дисципліни та містить блок навчального матеріалу з курсу, запитання для контролю рівня засвоєння матеріалу, навчальні схеми, тестовий тренінг, список рекомендованих джерел. Зазначені методичні матеріали дозволяють закріпити вивчений матеріал, поглибити свої знання та більш ґрунтовно підійти до опрацювання програми курсу. Навчально-методичний посібник призначений для самостійного вивчення дисципліни та підготовки фахівців з освітньо-кваліфікаційним рівнем «спеціаліст», «магістр» напряму підготовки: 0305 «економіка та підприємництво».
Додаткові точки доступу:
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-229506 Х-229507 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 206 |