
>
Технології крафтових виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання лаборатор. робіт студентам першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми навчання спец. 181 Харчові технології / Держ. біотехнол. ун-т ; уклад.: А. М. Діхтярь, Т. В. Черемська, С. С. Андрєєва. - Харків : [б. в.], 2022. - 44 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35250 (Репозитарій)
Зміст: >
Технології крафтових виробництв м’ясної продукції в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв рибної продукції та нерибних продуктів моря в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв хліба, хлібобулочних, макаронних та кулінарних виробів із борошна в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв молочних продуктів в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв харчової продукції на основі рослинної сировини в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв кондитерської продукції в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Ключові слова: м’ясна продукція -- мясная продукция -- рибна продукція -- рыбная продукция -- хліб -- хлеб -- кулінарні вироби -- кулинарные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- алкогольні напої -- алкогольные напитки -- кондитерська продукція -- кондитерская продукция --
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Технології крафтових виробництв м’ясної продукції в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв рибної продукції та нерибних продуктів моря в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв хліба, хлібобулочних, макаронних та кулінарних виробів із борошна в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв молочних продуктів в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв харчової продукції на основі рослинної сировини в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв алкогольних, слабоалкогольних та безалкогольних напоїв в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Технології крафтових виробництв кондитерської продукції в умовах закладів ресторанної індустрії та mini підприємств
Ключові слова: м’ясна продукція -- мясная продукция -- рибна продукція -- рыбная продукция -- хліб -- хлеб -- кулінарні вироби -- кулинарные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- алкогольні напої -- алкогольные напитки -- кондитерська продукція -- кондитерская продукция --
Додаткові точки доступу:
Діхтярь, Альона Миколаївна\уклад.\
Черемська, Тетяна Володимирівна\уклад.\
Андрєєва, Світлана Сергіївна\уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 81 |