Основи наукових досліджень (вибіркова) [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. практ. робіт для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спец. 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, О. І. Болховітіна, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], . - 33 с. : рис., табл. + дод. 22-32 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58261 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 21. - Б. ц.

Зміст:
Використання моделювання в наукових дослідженнях
Інформаційний пошук за темою наукового дослідження
Оцінювання точності обраного методу дослідження та визначення похибки експерименту
Ключові слова: наукові дослідження -- научные исследования -- основи -- основы -- харчові технології -- пищевые технологии -- моделювання -- моделирование -- інформаційний пошук -- информационный поиск --
Анотація:
Методичні вказівки призначені здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Методичні вказівки можуть бути корисними для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти та здобувачів інших спеціальностей.
Додаткові точки доступу: