
>
Технологія продуктів оздоровчого харчування [Електронний ресурс] : метод. вказівки до практ. занять для студ. спец. 181 «Харчові технології» (освітньо-професійна програма «Технології харчових продуктів тваринного походження») / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. В. А. Большакова, М. А. Янчева. - Харків : [б. в.], 2020. - 17 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/5011 (Репозітарій). - Бібліогр.: с. 17
Зміст: >
Тематичний план дисципліни
Передумови створення оздоровчих харчових продуктів
Види, теорії та концепції харчування
Характеристика існуючих та потенційних сировинних компонентів
Принципи створення оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення
М’ясопродукти спеціального призначення
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\уклад.\
Ячнева, Марина Олександрівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Тематичний план дисципліни
Передумови створення оздоровчих харчових продуктів
Види, теорії та концепції харчування
Характеристика існуючих та потенційних сировинних компонентів
Принципи створення оздоровчих харчових продуктів спеціального призначення
М’ясопродукти спеціального призначення
Додаткові точки доступу:
Большакова, Вікторія Анатоліївна\уклад.\
Ячнева, Марина Олександрівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 249 |
2 | Репозітарій |