
>
Загальні технології харчових виробництв [Електронний ресурс] : супроводження курсу для студ. спец. 076 Підриємництво, торгівля та біржова діяльність / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад. Ю. М. Хацкевич . - Харків : [б. в.], 2018. - 181 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13654 (Репозитарій). - Б. ц.
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- технологія харчових виробництв -- технология пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- посіл продуктів -- посол продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- технологія випічки -- технология выпечки --
Додаткові точки доступу:
Хацкевич, Юрій Миколайович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: харчові виробництва -- пищевые производства -- технологія харчових виробництв -- технология пищевых производств -- харчові продукти -- пищевые продукты -- посіл продуктів -- посол продуктов -- копчення продуктів -- копчение продуктов -- технологія випічки -- технология выпечки --
Додаткові точки доступу:
Хацкевич, Юрій Миколайович\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 314 |
2 | Репозитарій |