.
Методи контроля харчових виробництв [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник до викон. лаборатор. робіт з дисципліни Методи контроля харчових виробництв першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освітня програма Харчові технології) / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 121 с. : рис., табл. + дод. 116-120 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58677 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 114-115. - Б. ц.

Зміст:
Сенсорний аналіз харчових продуктів
Комплексна оцінка якості харчових продуктів
Визначення вологості і вмісту сухих речовин в харчових продуктах
Визначення кольоровості і каламутності харчових продуктів
Визначення вуглеводів в харчових продуктах
Визначення білку в харчових продуктах
Визначення масової частки жирів в харчових продуктах
Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів
Додаткові точки доступу: