
>
Фоміна, Ірина Миколаївна.Методи контроля харчових виробництв [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник до викон. лаборатор. робіт з дисципліни Методи контроля харчових виробництв першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти (освітня програма Харчові технології) / І. М. Фоміна, Н. О. Боровікова ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 121 с. : рис., табл. + дод. 116-120 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58677 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 114-115. - Б. ц.
Зміст: >
Сенсорний аналіз харчових продуктів
Комплексна оцінка якості харчових продуктів
Визначення вологості і вмісту сухих речовин в харчових продуктах
Визначення кольоровості і каламутності харчових продуктів
Визначення вуглеводів в харчових продуктах
Визначення білку в харчових продуктах
Визначення масової частки жирів в харчових продуктах
Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Фоміна, Ірина Миколаївна.
Сенсорний аналіз харчових продуктів
Комплексна оцінка якості харчових продуктів
Визначення вологості і вмісту сухих речовин в харчових продуктах
Визначення кольоровості і каламутності харчових продуктів
Визначення вуглеводів в харчових продуктах
Визначення білку в харчових продуктах
Визначення масової частки жирів в харчових продуктах
Визначення кислотності, лужності і окисно-відновного потенціалу харчових продуктів
Додаткові точки доступу:
Боровікова, Наталія Олексіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 12 |