
>
Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : [б. в.], 2023. - 49 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35369 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 48. - Б. ц.
Ключові слова: управління -- управление -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: управління -- управление -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу:
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна\авт.-уклад.\
Касабова, Катерина Рубенівна\авт.-уклад.\
Степанькова, Галина В'ячеславівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 300 |