Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання практичних робіт з дисц. для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форми здобуття освіти зі спец. 181 Харчові технології (освітня програма Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. Г. Шидакова-Каменюка, К. Р. Касабова, Г. В. Степанькова. - Харків : [б. в.], . - 49 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/35369 (Репозиторій). - Бібліогр.: с. 48. - Б. ц.

Ключові слова: управління -- управление -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Додаткові точки доступу: