
>
640.4(06)
Р 69
Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність [Текст] : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 19 трав. 2016 р.) : у 2 ч. Ч. 2 / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; ред. кол.: О. І. Черевко [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2016. - 374 с. : рис., табл. - 37.79 грн., 60.00 грн.
Ключові слова: бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аналіз -- анализ -- аудит -- фінансово-кредитна система україни -- финансово-кредитная система украины -- економіка підприємств -- экономика предприятий -- підприємства харчування та торгівлі -- предприятия питания и торговли --
Анотація:
Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки, підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Чорна, Марина Віталіївна\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Р 69
УДК | |
640.4(06) | |
642.5(06) | |
658(06) | |
657(06) |
Ключові слова: бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аналіз -- анализ -- аудит -- фінансово-кредитна система україни -- финансово-кредитная система украины -- економіка підприємств -- экономика предприятий -- підприємства харчування та торгівлі -- предприятия питания и торговли --
Анотація:
Друга частина містить тези доповідей із бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту, питань фінансово-кредитної системи України, економіки, підприємств харчування та торгівлі, міжнародної та мережної економіки, маркетингу, фінансів, менеджменту й готельно-ресторанного бізнесу. Велику увагу приділено науковим основам гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв і торгівлі.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович\ред. кол.\
Янчева, Ліана Миколаївна\ред. кол.\
Михайлов, Валерій Михайлович\ред. кол.\
Чорна, Марина Віталіївна\ред. кол.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 3 | 3 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-230425 Х-230426 Х-233718 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозиторій | |
2 | Електронний ресурс | 120 |