
>
637.12.05(072)
О-93
Оцінка показників якості молока [Текст] : метод. рек. до викон. лаборатор. роботи з дисц. "Технологія молока і молочних продуктів" для студ. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навч. спец. 181 Харчові технології / Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка ; авт.-уклад.: О. М. Шаніна, О. М. Постнова. - Харків : ХНТУСГ, 2019. - 15 с.
Ключові слова: молоко сире -- молоко сырое -- якість молока -- качество молока -- закупівля молока -- закупка молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
О-93
УДК | |
637.12.05(072) |
Ключові слова: молоко сире -- молоко сырое -- якість молока -- качество молока -- закупівля молока -- закупка молока -- фізичні показники -- физические показатели -- хімічні показники -- химические показатели --
Додаткові точки доступу:
Шаніна, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Постнова, Ольга Миколаївна\авт.-уклад.\
Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | б/н |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 30 | 208 (4) | Якість та безпечність продукції АПВ | 1 |
2 | 30 | 208 (4) | Якість та безпечність продукції АПВ | 1 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|