Сучасні досягнення харчової науки [Електронний ресурс] : навч. посіб. для студ. та аспірантів спец. 181 Харчові технології : у 2 ч. Ч. 2 / В. І. Ладика [та ін.] ; за заг. ред. В. І. Ладики ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], . - 352 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/8268 (Репозитарій). - Бібліогр. наприкінці розд. - Б. ц.

Зміст:
Технології харчової продукції, отриманої за реалізації принципу іонотропного гелеутворення
Технології харчових продуктів з використанням високого тиску
Теоретичні та практичні аспекти забезпечення технологічної стабільності харчових систем на основі крохмалю
Дослідження за напрямом «жири: отримання, переробка, використання»
Технологія гарячих емульсійних соусів на основі овочевої сировини
Обґрунтування вибору компонентів модельної системи технології паст закусочних
Сучасні аспекти пектину та харчових продуктів з його використанням
Технології їстівної плівки для кондитерських та хлібобулочних виробів
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- іонотропне гелеутворення -- ионотропное гелеобразование -- крохмаль -- крахмал -- жири -- жиры -- соуси -- соусы -- овочева сировина -- овощное сырье -- пасти закусочні -- пасты закусочные -- пектин -- їстівна плівка -- съедобная пленка -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия --
Додаткові точки доступу: