Переддипломна практика [Електронний ресурс] : програма та методичні вказівки для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання спеціальності 181 Харчові технології (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Самохвалова, К. Р. Касабова. - Харків : [б. в.], . - 21 с. : табл. - Б. ц.

Ключові слова: переддипломна практика -- преддипломная практика -- виконання практики -- выполнение практики -- контроль практики -- підсумки практики -- магістр -- магистр --
Анотація:
Програма та методичні вказівки до проходження переддипломної практики розроблено відповідно до навчальної програми. Видання включає програму практичної підготовки та вказівки до написання звіту. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форми здобуття освіти.
Додаткові точки доступу: