
>
Технологічний семінар: основні формули розрахунків в консервному виробництві [Електронний ресурс] : метод. вказ. до викон. практ. робіт для студ. спец. 181 Харчові технології спеціалізації Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу. Ч. 1. Харчові технології переробки плодів і овочів / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; авт.-уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко. - Харків : [б. в.], 2019. - 28 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7333 (Репозитарій)
Ключові слова: консервне виробництво -- консервное производство -- фруктові компоти -- фруктовые компоты -- розрахунок втрат сиропу -- расчет потерь сиропа -- прянощі -- пряности -- підсолоджування -- подслащивание -- плодово-ягідні соки -- плодово-ягодные соки -- закочуванні банок -- закатывании банок -- закусочні консерви -- закусочные консервы --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: консервне виробництво -- консервное производство -- фруктові компоти -- фруктовые компоты -- розрахунок втрат сиропу -- расчет потерь сиропа -- прянощі -- пряности -- підсолоджування -- подслащивание -- плодово-ягідні соки -- плодово-ягодные соки -- закочуванні банок -- закатывании банок -- закусочні консерви -- закусочные консервы --
Додаткові точки доступу:
Павлюк, Раїса Юріївна\авт.-уклад.\
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Пономаренко, Тетяна Сергіївна\авт.-уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 400 |
2 | Репозитарій |