
>
Інноваційні технології дієтичної харчової продукції [Електронний ресурс] : курс лекцій з для здобувачів другого (магістер.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форм навчання зі спец. G13 (181) Харчові технології освітньо-професійної програми Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність / В. В. Євлаш [та ін.] ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2025. - 80 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 79. - Б. ц.
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- дієтична продукція -- диетическая продукция -- здорове харчування -- здоровое питание -- харчова безпечність -- пищевая безопасность -- продукти харчування -- продукты питания -- інноваційні технології -- инновационные технологии --
Анотація:
Курс лекцій розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інноваційні технології дієтичної харчової продукції». У курсі лекцій висвітлені теоретичні положення щодо сучасних напрямів, трендів розвитку галузі здорового харчування для вирішення комплексних завдань з розроблення, виробництва і просування дієтичної харчової продукції та забезпечення харчової безпечності. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання зі спеціальності G13 (181) «Харчові технології» освітньопрофесійної програми «Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність».
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчова продукція -- пищевая продукция -- дієтична продукція -- диетическая продукция -- здорове харчування -- здоровое питание -- харчова безпечність -- пищевая безопасность -- продукти харчування -- продукты питания -- інноваційні технології -- инновационные технологии --
Анотація:
Курс лекцій розроблено відповідно до програми навчальної дисципліни «Інноваційні технології дієтичної харчової продукції». У курсі лекцій висвітлені теоретичні положення щодо сучасних напрямів, трендів розвитку галузі здорового харчування для вирішення комплексних завдань з розроблення, виробництва і просування дієтичної харчової продукції та забезпечення харчової безпечності. Видання призначене здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної (заочної) форм навчання зі спеціальності G13 (181) «Харчові технології» освітньопрофесійної програми «Технології дієтичної харчової продукції та харчова безпечність».
Додаткові точки доступу:
Євлаш, Вікторія Владленівна
Серік, Максим Леонідович
Мурликіна, Наталя Віталіївна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс |