Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «магістр» [Електронний ресурс] : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачам другого (магістер.) рівня вищої освіти галузі знань 18 Виробництво і технологія спец. 181 Харчові технології освітньої програми Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: О. В. Самохвалова [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 37 с. + дод. 27-36 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59101 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 26. - Б. ц.

Зміст:
Загальні положення
Вибір теми кваліфікаційної роботи і складання робочого плану
Тематика кваліфікаційних магістерських робіт
Структура та зміст кваліфікаційної роботи
Оформлення кваліфікаційної роботи
Порядок захисту кваліфікаційної роботи
Критерії оцінювання якості виконання та захисту кваліфікаційної роботи
Ключові слова: кваліфікаційна робота -- квалификационная работа -- магістерська дипломна робота -- магистерская дипломная работа -- науково-дослідницька робота -- научно-исследовательская работа --
Анотація:
Методичні вказівки розроблені на основі державних стандартів України, Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт студентами Державного біотехнологічного університету, інших нормативних документів. Вказівки надають загальну інформацію щодо оформлення кваліфікаційної роботи та представлення її до захисту в екзаменаційній комісії. Видання призначено здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти зі спеціальності 181 «Харчові технології» (освітня програма «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»).
Додаткові точки доступу: