
>
664(075.8)
П 91
Пузік, Людмила Михайлівна.Технологія переробки продукції рослинництва [Текст] : навч. посібник / Л. М. Пузік, В. К. Пузік, А. О. Рожков ; Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : Майдан, 2015. - 415 с. : мал., табл. - Бібліогр.: с. 410-411 (24 назви). - ISBN 978-966-372-604-5
Зміст: >
Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки
Виробництво борошна
Виробництво крупів
Технологія виробництва хліба
Технологія макаронних виробів
Виробництво олії
Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки
Основи консервування плодів та овочів
Зберігання і переробка цукрових буряків
Основи крохмале-патокового виробництва
Ключові слова: характеристика зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- виробництво круп -- производство круп -- виробництво хліба -- производство хлеба -- технологія макаронних виробів -- технология макаронных изделий -- виробництво олії -- производство масла -- характеристика плодів -- характеристика плодов -- характеристика овочів -- характеристика овощей -- консервування плодів -- консервирование плодов -- консервування овочів -- консервирование овощей -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- крохмало-патокове виробництво -- крахмало-паточное производство --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлена якість продукції рослинництва як сировини для переробки. Особливе місце займає технологія переробного процесу. Призначено для підготовки бакалаврів, магістрів спеціальності 1301 «Агрономія» професійне спрямування 7.130103 «Плодівництво і виногра дарство» у вищих навчальних закладах III-IV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань.
Додаткові точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Рожков, Артур Олександрович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
П 91
Пузік, Людмила Михайлівна.
Характеристики зерна (насіння) як об'єкта переробки
Виробництво борошна
Виробництво крупів
Технологія виробництва хліба
Технологія макаронних виробів
Виробництво олії
Характеристика плодів та овочів як об'єкта переробки
Основи консервування плодів та овочів
Зберігання і переробка цукрових буряків
Основи крохмале-патокового виробництва
УДК | |
664(075.8) | |
631.563.8(075.8) |
Ключові слова: характеристика зерна -- виробництво борошна -- производство муки -- виробництво круп -- производство круп -- виробництво хліба -- производство хлеба -- технологія макаронних виробів -- технология макаронных изделий -- виробництво олії -- производство масла -- характеристика плодів -- характеристика плодов -- характеристика овочів -- характеристика овощей -- консервування плодів -- консервирование плодов -- консервування овочів -- консервирование овощей -- зберігання -- хранение -- переробка -- переработка -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- крохмало-патокове виробництво -- крахмало-паточное производство --
Анотація:
У навчальному посібнику висвітлена якість продукції рослинництва як сировини для переробки. Особливе місце займає технологія переробного процесу. Призначено для підготовки бакалаврів, магістрів спеціальності 1301 «Агрономія» професійне спрямування 7.130103 «Плодівництво і виногра дарство» у вищих навчальних закладах III-IV рівня акредитації, а також для фахівців, які бажають підвищити свій рівень знань.
Додаткові точки доступу:
Пузік, Володимир Кузьмич
Рожков, Артур Олександрович
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 4 | 4 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 1 | 1 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 1 | 1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 357866 363804 366472 366473 |
2 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 357867 |
3 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 0001672 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 32 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (076) | ПЕРЕРОБКА ТА ЗБЕРІГАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ | 1 |
2 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 3 |
3 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби | 3 |
4 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
5 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 4 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія консервування плодів та овочів | 4 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання та переробки зерна | 5 |
9 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
10 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія цукрового виробництва | 5 |
11 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів | 5 |
12 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія цукрового виробництва | 5 |
13 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія м`яса, м`ясопродуктів та риби. Технологія консервування плодів та овочів | 6 |
14 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
15 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
16 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
17 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
18 | 33 | Харчові технології (181) | Інноваційні технології переробки зерна | 7 |
19 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія круп`яного виробництва | 7 |
20 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія борошномельних виробництв | 7 |
21 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія елеваторної промисловості | 7 |
22 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія елеваторної промисловості | 7 |
23 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія зберігання і переробки зерна. Технологія круп`яного виробництва | 7 |
24 | 33 | Харчові технології (181) | Інноваційні технології переробки зерна | 8 |
25 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія круп`яного виробництва | 8 |
26 | 33 | Харчові технології (181) | Інноваційні технології зберігання зерна | 9 |
27 | 33 | Харчові технології (181) | Інноваційні технології переробки зерна | 9 |
28 | 33 | Харчові технології (181) | Інноваційні технології зберігання зерна | 9 |
29 | 33 | Харчові технології (181) | Інноваційні технології зберігання зерна | 10 |
30 | 30 | Агрономія (201) | Технохімічний контроль продукції рослинництва | 11 |
31 | 30 | Екологія (101) | Екологічні аспекти при первинній переробці продукції рослинництва | 11 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|