
>
Харчові технології [Електронний ресурс] : метод. вказівки до викон. курс. проекту для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. та заоч. форм навчання за спец. 181 Харчові технології ОПП Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: В. В. Погарська [та ін.]. - Харків : [б. в.], 2024. - 23 с. : табл. + дод. с. 17-20. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/56888 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 21. - Б. ц.
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- продукти з рослинної сировини -- продукты из растительного сырья -- продукти з молока -- молочные продукты -- технологія продуктів -- технология продуктов -- підприємства харчового бізнесу -- предприятия пищевого бизнеса --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- продукти з рослинної сировини -- продукты из растительного сырья -- продукти з молока -- молочные продукты -- технологія продуктів -- технология продуктов -- підприємства харчового бізнесу -- предприятия пищевого бизнеса --
Анотація:
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Харчові технології» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». Видання включає відомості щодо структури, змісту, особливостей оформлення курсового проекту, а також містить критерії оцінювання під час його захисту.
Додаткові точки доступу:
Погарська, Вікторія Вадимівна\авт.-уклад.\
Погарський, Олексій Сергійович\авт.-уклад.\
Юр'єва, Ольга Олексіївна\авт.-уклад.\
Селютіна, Галина Анатоліївна\авт.-уклад.\
Лосєва, Світлана Михайлівна\авт.-уклад.\
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 261 |