
>
Управління якістю зерна ячменю [Електронний ресурс] : рекомендації для спеціалістів сільськогосподарських підприємств і керівників господарств / за ред. М. М. Мірошниченка ; авт.-уклад.: А. І. Фатєєв [та ін.] ; ННЦ "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського", Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], 2010. - 51 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46170 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 46-51. - Б. ц.
Ключові слова: ячмінь -- ячмень -- зернові культури -- зерновые культуры -- сорти ячменю -- сорта ячменя -- управління якістю сільськогосподарської продукції -- управление качеством сельскохозяйственной продукции --
Анотація:
Узагальнено результати досліджень співробітників Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського” і Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, а також численних польових досліджень та спостережень інших науковців. Рекомендації призначені спеціалістам сільськогосподарських підприємств і керівникам господарств для впровадження у виробництво систем управління якістю сільськогосподарської продукції.
Додаткові точки доступу:
Мірошниченко, М. М.\за ред.\
Фатєєв, А. І.\авт.-уклад.\
Шедей, Л. О.\авт.-уклад.\
Маклюк, О. І.\авт.-уклад.\
Доценко, О. В.\авт.-уклад.\
Залізовський, В. С.\авт.-уклад.\
Клочко, М. К.\авт.-уклад.\
Кудря, Сергій Іванович\авт.-уклад.\
Попов, С. І.\авт.-уклад.\
Казаков, В. О.\авт.-уклад.\
Арцих, Р. С.\авт.-уклад.\
Панасенко, О. В.\авт.-уклад.\
ННЦ "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського"
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Ключові слова: ячмінь -- ячмень -- зернові культури -- зерновые культуры -- сорти ячменю -- сорта ячменя -- управління якістю сільськогосподарської продукції -- управление качеством сельскохозяйственной продукции --
Анотація:
Узагальнено результати досліджень співробітників Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського” і Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, а також численних польових досліджень та спостережень інших науковців. Рекомендації призначені спеціалістам сільськогосподарських підприємств і керівникам господарств для впровадження у виробництво систем управління якістю сільськогосподарської продукції.
Додаткові точки доступу:
Мірошниченко, М. М.\за ред.\
Фатєєв, А. І.\авт.-уклад.\
Шедей, Л. О.\авт.-уклад.\
Маклюк, О. І.\авт.-уклад.\
Доценко, О. В.\авт.-уклад.\
Залізовський, В. С.\авт.-уклад.\
Клочко, М. К.\авт.-уклад.\
Кудря, Сергій Іванович\авт.-уклад.\
Попов, С. І.\авт.-уклад.\
Казаков, В. О.\авт.-уклад.\
Арцих, Р. С.\авт.-уклад.\
Панасенко, О. В.\авт.-уклад.\
ННЦ "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського"
Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 2251 |