Управління якістю зерна ячменю [Електронний ресурс] : рекомендації для спеціалістів сільськогосподарських підприємств і керівників господарств / за ред. М. М. Мірошниченка ; авт.-уклад.: А. І. Фатєєв [та ін.] ; ННЦ "Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського", Харків. нац. аграр. ун-т ім. В. В. Докучаєва. - Харків : [б. в.], . - 51 с. : табл., рис. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/46170 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 46-51. - Б. ц.

Ключові слова: ячмінь -- ячмень -- зернові культури -- зерновые культуры -- сорти ячменю -- сорта ячменя -- управління якістю сільськогосподарської продукції -- управление качеством сельскохозяйственной продукции --
Анотація:
Узагальнено результати досліджень співробітників Національного наукового центру “Інститут ґрунтознавства та агрохімії імені О. Н. Соколовського” і Харківського національного аграрного університету імені В. В. Докучаєва, а також численних польових досліджень та спостережень інших науковців. Рекомендації призначені спеціалістам сільськогосподарських підприємств і керівникам господарств для впровадження у виробництво систем управління якістю сільськогосподарської продукції.
Додаткові точки доступу: