
>
Бухгалтерський облік і аудит в підприємствах торгівлі та ресторанного господарства [Електронний ресурс] : метод. вказ. та завдання для контрольної роботи в період навчання on-line для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 071 Облік і оподаткування галузі знань 07 Управління та адміністрування / Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі ; уклад. Н. С. Акімова, Т. А. Наумова, О. В. Топоркова. - Харків : [б. в.], 2021. - 36 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/11559 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 33-35. - Б. ц.
Ключові слова: бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аудит -- підприємства торгівлі -- предприятия торговли -- управління підприємством -- управление предприятием -- рентабельність -- рентабельность -- збереження майна -- сохранение имущества --
Додаткові точки доступу:
Акімова, Наталія Сергіївна\уклад.\
Наумова, Тетяна Анатоліївна\уклад.\
Топоркова, Олена Вячеславівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: бухгалтерський облік -- бухгалтерский учет -- аудит -- підприємства торгівлі -- предприятия торговли -- управління підприємством -- управление предприятием -- рентабельність -- рентабельность -- збереження майна -- сохранение имущества --
Додаткові точки доступу:
Акімова, Наталія Сергіївна\уклад.\
Наумова, Тетяна Анатоліївна\уклад.\
Топоркова, Олена Вячеславівна\уклад.\
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 102 |
2 | Репозитарій |