.
Управління якістю продукції хлібопекарських, кондитерських, макаронних та харчоконцентратних виробництв [Електронний ресурс] : опорний конспект лекцій для здобувачів другого (магістерс.) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології» (ОПП Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / О. Г. Шидакова-Каменюка ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], . - 108 с. : рис., табл. - Б. ц.

Ключові слова: управління -- управление -- якість продукції -- качество продукции -- хлібопродукти -- хлебопродукты -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия --
Анотація:
Опорний конспект лекцій розроблено згідно робочої програми дисципліни «Управління якістю продукції хлібопекарних, кондитерських, макаронних і харчоконцентратних виробництв» та призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» (ОПП «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»). Опорний конспект є викладенням лекційного матеріалу переважно у вигляді систематизованих схем і таблиць, що дозволяє студентам краще сприймати та системно засвоювати представлену інформацію.
Додаткові точки доступу: