Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти бакалавр [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання кваліфікаційної роботи здобувачам першого (бакалавр.) рівня вищої освіти галузі знань 24 Сфера обслуговування спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Держ. біотехнол. ун-т ; авт.-уклад.: К. В. Калєнік [та ін.]. - Харків : [б. в.], . - 48 с. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkiv.ua/handle/123456789/67564 (Репозитарій). - Б. ц.

Ключові слова: ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- готельно-ресторанна справа -- гостинично-ресторанное дело -- кваліфікаційна робота -- квалификационная работа --
Анотація:
Методичні вказівки підготовлено на підставі «Положення про підготовку і захист кваліфікаційних робіт здобувачами Державного біотехнологічного Університету», ухваленого рішенням Вченої ради ДБТУ, протокол № 4 від 23 грудня 2021 р. Регламентують тематику, порядок виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи з готельно-ресторанної справи на здобуття ступеня вищої освіти бакалавр, яка виконується на завершальному етапі навчання у закладі вищої освіти.
Додаткові точки доступу: