Яценко, Іван Володимирович.
Робочий зошит з гігієни та експертизи харчових продуктів для лабораторних занять та самостійної роботи [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник для студ. за спец. 211 Ветеринарна медицина ; у 2 ч. / І. В. Яценко. - Харків : [б. в.], 2023 - .
Ч. 2, вип. 6. - 2023. - 170 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 169. - Б. ц.

Зміст:
Підготовка тварин до забою, основи технології їх переробки та ветеринарно-санітарна експертиза і санітарне оцінювання м’яса, харчової і технічної сировини, м’ясних продуктів з основами технології їх виробництва та харчових яєць
Ветеринарно-санітарний контроль за хвороб, отруєнь, радіаційного ураження тварин. Харчові токсикоінфекції та токсикози мікробної тетіології. Особливості ветеринарно-санітарної експертизи продуктів вимушено забитих і хворих тварин
Ветеринарно-санітарна експертиза харчових тваринних гідробіонтів
Ключові слова: ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- гігієна харчових продуктів -- гигиена пищевых продуктов -- експертиза харчових продуктів -- экспертиза пищевых продуктов -- санітарне оцінювання м’яса -- санитарная оценка мяса -- санітарне оцінювання яєць -- санитарная оценка яиц -- технології виробництва -- технологии производства -- ветеринарно-санітарний контроль -- ветеринарно-санитарный контрольЭкз-ры полностью -199564088
Кол-во выдач 0