
>
637.1(075)
Т 38
Технологія переробки молока [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевий [та ін.] ; під заг. ред.: Ф. В. Перцевого, П. В. Гурського. - Харків : ХДУХТ, 2006. - 378 с. : іл. - Бібліогр.: с. 366-370. - ISBN 5-7763-2024-0
Ключові слова: харчова цінність -- пищевая ценность -- склад -- состав -- властивості -- свойства -- вади молока -- недостатки молока -- механічна обробка молока -- механическая обработка молока -- технологія виробництва масла -- технология производства масла -- молочні консерви -- молочные консервы -- сухі молочні продукти -- сухие молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Юрченко, С. Л.
Богомолов, Олексій Васильович
Машкін, М. І.
Скрипка, Л. І.
Медяник, І. П.
Гарнцарек, Б.
Міцкевич, Т.
Чуйкова, С. В.
Абрамова, Т. С.
Маліборська, Р. І.
Рижкова, Т. М.
Париш, Н. М.
Перцевий, Ф. В.\під заг. ред.\
Гурський, Петро Васильович\під заг. ред.\
Т 38
УДК | |
637.1(075) |
Ключові слова: харчова цінність -- пищевая ценность -- склад -- состав -- властивості -- свойства -- вади молока -- недостатки молока -- механічна обробка молока -- механическая обработка молока -- технологія виробництва масла -- технология производства масла -- молочні консерви -- молочные консервы -- сухі молочні продукти -- сухие молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Перцевий, Федір Всеволодович
Гурський, Петро Васильович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Тіщенко, Леонід Миколайович
Юрченко, С. Л.
Богомолов, Олексій Васильович
Машкін, М. І.
Скрипка, Л. І.
Медяник, І. П.
Гарнцарек, Б.
Міцкевич, Т.
Чуйкова, С. В.
Абрамова, Т. С.
Маліборська, Р. І.
Рижкова, Т. М.
Париш, Н. М.
Перцевий, Ф. В.\під заг. ред.\
Гурський, Петро Васильович\під заг. ред.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 6 | 6 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 116 | 116 |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 47 | 47 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) | 346070 346071 346072 346073 б/у1 б/у2 |
2 | Абонемент і читальний зал б. п. №3 (вул. Алчевських, 44) | 346074 346075 б/у1 б/у2 б/у3 б/у |
3 | Абонемент б. п. №2 (вул. Мироносицька, 92) | 346076 346077 346078 б/у |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|---|---|---|---|
1 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Вступ до фаху | 1 |
2 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
3 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 3 |
4 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
5 | 33 | Галузеве машинобудування (133) | Фізико-механічні властивості сільськогосподарської сировини | 5 |
6 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів. Технологія жирів та жирозамінників | 5 |
7 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
8 | 33 | Харчові технології (181) | Технологія молока та молочних продуктів | 5 |
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|