
>
Татар, Лариса Василівна.Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг [Електронний ресурс] : курс лекцій для здобув. першого (бакалавр.) рівня вищ. освіти ден. (заоч.) форми здобуття освіти за спец. 241 Готельно-ресторанна справа / Л. В. Татар, Д. М. Одарченко, А. І. Кудряшов ; Держ. біотехнол. ун-т. - Харків : [б. в.], 2024. - 84 с. : рис., табл. - Режим доступа: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/54842 (Репозитарій). - Бібліогр.: с. 83. - Б. ц.
Ключові слова: готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- організація та управління закладами сфери послуг -- организация и управление заведениями сферы услуг -- сфера послуг -- сфера услуг --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. В курсі подано організацію забезпечення функціонування закладів готельного та ресторанного бізнесу. Розглянуті питання особливості управління готельно-ресторанним бізнесом, організації обслуговування, постачання, логістичної діяльності закладів сфери послуг. Висвітлено питання управління підпрємствами індустрії гостинності з застосування інформаційних тенологій та автоматизації процесів виробництва. Призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців у галузі готельного та ресторанного бізнесу.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігорович
Держ. біотехнол. ун-т
Татар, Лариса Василівна.
Ключові слова: готельна індустрія -- гостиничная индустрия -- ресторанний бізнес -- ресторанный бизнес -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- організація та управління закладами сфери послуг -- организация и управление заведениями сферы услуг -- сфера послуг -- сфера услуг --
Анотація:
Курс лекцій з дисципліни «Організація забезпечення функціонування закладів сфери послуг» складений відповідно до програми навчальної дисципліни. В курсі подано організацію забезпечення функціонування закладів готельного та ресторанного бізнесу. Розглянуті питання особливості управління готельно-ресторанним бізнесом, організації обслуговування, постачання, логістичної діяльності закладів сфери послуг. Висвітлено питання управління підпрємствами індустрії гостинності з застосування інформаційних тенологій та автоматизації процесів виробництва. Призначено для викладачів, аспірантів, здобувачів закладів вищої освіти, які здійснюють підготовку фахівців у галузі готельного та ресторанного бізнесу.
Додаткові точки доступу:
Одарченко, Дмитро Миколайович
Кудряшов, Андрій Ігорович
Держ. біотехнол. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 193 |