Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], . - 170 с.

Ключові слова: технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- технологія переробки плодів та овочів -- технология переработки плодов и овощей -- технологія риби та рибопродуктів -- технология рыбы и рыбопродуктов -- технологія молока та молочних продуктів -- технология молока и молочных продуктов -- якість продуктів -- качество продуктов --
Анотація:
У навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів.
Додаткові точки доступу: