
>
Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології" [Текст] : навч. посібник / Ф. В. Перцевой [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : [б. в.], 2015. - 170 с.
Ключові слова: технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- технологія переробки плодів та овочів -- технология переработки плодов и овощей -- технологія риби та рибопродуктів -- технология рыбы и рыбопродуктов -- технологія молока та молочних продуктів -- технология молока и молочных продуктов -- якість продуктів -- качество продуктов --
Анотація:
У навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ботштейн, Белла Борисівна
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: технологія м'яса і м'ясопродуктів -- технология мяса и мясопродуктов -- технологія переробки плодів та овочів -- технология переработки плодов и овощей -- технологія риби та рибопродуктів -- технология рыбы и рыбопродуктов -- технологія молока та молочних продуктів -- технология молока и молочных продуктов -- якість продуктів -- качество продуктов --
Анотація:
У навчальному посібнику приділено увагу чинникам, які впливають на формування якості та безпеки продукції; характеристиці сировини, особливостям технологічних процесів виробництва харчової продукції та візуальному поданню технологічних схем для кращого розуміння взаємодії обладнання та перебігу технологічних процесів.
Додаткові точки доступу:
Перцевой, Федір Всеволодович
Дроменко, Олена Борисівна
Гурський, Петро Васильович
Янчева, Марина Олександрівна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Ботштейн, Белла Борисівна
Трощий, Т. В.
Журавльов, С. В.
Омельченко, Світлана Борисівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Федак, Наталя Василівна
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 2 | 2 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-229440 Х-229441 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Репозитарій | |
2 | Електронний ресурс | 223 |