
>
Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], 2021. - 49 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8273 (Репозитарій)
Зміст: >
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка -- колір -- цвет -- смак -- вкус -- запах -- текстура --
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка -- колір -- цвет -- смак -- вкус -- запах -- текстура --
Додаткові точки доступу:
Пивоваров, Павло Петрович
Горальчук, Андрій Борисович
Тищенко, Ольга Павлівна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Перцевой, Федір Всеволодович
Рябець, Ольга Юріївна
Нагорний, Олександр Юрійович
Омельченко, Светлана Борисовна
Мельник, Оксана Юріївна
Боковець, Сергій Петрович
Сум. нац. аграр. ун-т
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 235 |
2 | Репозитарій |