Теоретичні основи харчових технологій [Електронний ресурс] : лаборатор. практикум для студ. спец. 181 Харчові технології ступеня вищ. освіти бакалавр ден. та заоч. форм навч. ОПП Харчові технології / П. П. Пивоваров [та ін.] ; Сум. нац. аграр. ун-т. - Суми : [б. в.], . - 49 с. - Режим доступа: ; https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/8273 (Репозитарій)

Зміст:
Харчові продукти як джерело поживних речовин
Колір, смак, запах текстура харчових продуктів
Способи обробки сировини
Біохімічні та мікробіологічні основи технології
Ключові слова: харчові технології -- пищевые технологии -- технологічна обробка -- технологическая обработка -- харчові продукти -- пищевые продукты -- теплова обробка -- тепловая обработка -- колір -- цвет -- смак -- вкус -- запах -- текстура --
Додаткові точки доступу: