
>
Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : в 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2012. - 151 с. - Бібліогр.: с. 142-150 (95 назв)
Ключові слова: електроконтактне нагрівання -- электроконтактный нагрев -- жарильні апарати -- жарительные аппараты -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- процеси жаріння -- процессы жарки -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция --
Анотація:
У монографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. В основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. Теоретичними та експериментальними дослідженнями визначено раціональні параметри процесу, які узагальнено у вигляді практичних рекомендацій, та розроблено нові апарати для його реалізації. Монографія буде корисною для наукових та інженерно-технічних працівників, які вивчають і розробляють процеси та обладнання для виробництва жареної кулінарної продукції, а також студентів старших курсів ВНЗ харчової промисловості для підготовки курсових і дипломних проектів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дьяков, Олександр Георгійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Ключові слова: електроконтактне нагрівання -- электроконтактный нагрев -- жарильні апарати -- жарительные аппараты -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- процеси жаріння -- процессы жарки -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция --
Анотація:
У монографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. В основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. Теоретичними та експериментальними дослідженнями визначено раціональні параметри процесу, які узагальнено у вигляді практичних рекомендацій, та розроблено нові апарати для його реалізації. Монографія буде корисною для наукових та інженерно-технічних працівників, які вивчають і розробляють процеси та обладнання для виробництва жареної кулінарної продукції, а також студентів старших курсів ВНЗ харчової промисловості для підготовки курсових і дипломних проектів.
Додаткові точки доступу:
Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Дьяков, Олександр Георгійович
Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | 17 | 17 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|---|---|
1 | Абонемент б. п. №7 (вул. Клочківська, 333) | Х-223254 Х-223255 Х-223256 Х-223257 Х-223258 Х-223259 Х-223260 Х-223261 Х-223262 Х-223263 Х-223264 Х-223265 Х-223266 Х-223267 Х-223268 Х-233384 Х-233413 |
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|---|---|
1 | Електронний ресурс | 123 |
2 | Репозитарій |