Нові технічні рішення в проектуванні обладнання для теплової обробки харчової сировини [Текст] : в 3 ч. Ч. 2. Використання електроконтактного нагрівання в процесах жарення кулінарної продукції / О. І. Черевко [та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, . - 151 с. - Бібліогр.: с. 142-150 (95 назв)

Ключові слова: електроконтактне нагрівання -- электроконтактный нагрев -- жарильні апарати -- жарительные аппараты -- теплове обладнання -- тепловое оборудование -- процеси жаріння -- процессы жарки -- кулінарна продукція -- кулинарная продукция --
Анотація:
У монографії досліджено інтенсифікацію процесів жарення кулінарної продукції шляхом використання електроконтактного нагрівання. В основу роботи покладено ідею комбінування поверхневих методів нагрівання з ЕКН. Теоретичними та експериментальними дослідженнями визначено раціональні параметри процесу, які узагальнено у вигляді практичних рекомендацій, та розроблено нові апарати для його реалізації. Монографія буде корисною для наукових та інженерно-технічних працівників, які вивчають і розробляють процеси та обладнання для виробництва жареної кулінарної продукції, а також студентів старших курсів ВНЗ харчової промисловості для підготовки курсових і дипломних проектів.
Додаткові точки доступу: