>
641.5
Б 71
Блюда из яиц [Текст] / сост. Т. Е. Жебит. - Минск : Белаpуская энцыклапедыя, 1996. - 208 с. - Библиогр.: с. 200. - ISBN 985-11-0034-Х
Ключові слова: холодные закуски -- соусы и кремы -- фаршированные яйца -- яичница -- омлеты -- горячие закуски -- десерты -- десертные кремы -- выпечка -- блюда из яичных белков --
Додаткові точки доступу:
Жебит, Т. Е.\сост.\
Кількість примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
Всього примірників |
Вільних примірників |
1 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
1 |
1 |
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# |
Відділ |
інвентарні номери |
1 |
Абонемент б. п. №1 (пр. Героїв Харкова, 45) |
323700
|
# |
Факультет |
Спеціальність |
Дисципліна |
Семестр |
# |
Посилання |
Кількість завантажень / переходів |